nails

provar något nytt ;P
Love,
Lindu

Västerås igår


Nya skor!!! :D

Love,
Lindu

going strong

Jag håller fortfarande hårt på träningen, och jag känner mig starkare varje dag.
Nu är det ju bara 5 dagen sen jag började men det brukar bli att jag är jätteduktig i kanske tre dagar sen tar soppan slut. Men nu har jag varit duktig i en hel (arbets)vecka. Så nu känns det faktisk bra!
I morse bestämde jag mig för att springa en annan runda, springa lite i terrängen. Tror inte mina skor är så bra anpassade att springa på asfalt hela tiden eftersom jag lätt får ont i mitt högra knä, men idag när jag sprang i skogen fick jag inte ont så det var ju bra :).
Dessutom sprang(gå/joggade) jag en liten kortare runda idag, men jag sprang mer intesivt och ökade tempot lite. Det är roligt för jag överraskar mig själv nästan varje dag:)! hehehe I'm going strong!
Måste köpa nya skor!!!! typ hål överallt i mina nuvarande!

Love,
Lindu

hope

Jag hoppas det blir bra nu, det börjar kännas bra nu.
Jag började dagen men att gå ut och springa (gå/jogga) med min duktiga lilla Dollar :) känner bara efter tredje gången (nu sen jag började springa) att jag orkar mer, börjar få upp flåset lite. Jag kan inte direkt börja skryta som andra gör när dom skriver hur långt dom sprungit på hur lång tid, för då skulle jag skämma ut mig. Min kondition är inte var den varit och när jag springer och kollar om jag blivit bättre räknar jag lyckstolpar  och inte km XD Men som sagt så går det frammåt och jag kommer snart kunna ränka kilometer och inte bara lycktsolpar!
När jag kom hem gjorde jag lite hemma träning, typ lite sit ups och lite armgrejer med "hantlar" (jag har inte några hantlar så jag fyller vattenflaskor med vatten) haha jag behöver inte mycket för mina svaga armar! Så nu jävlar ska jag bli trimm!
Fjortisbild

Love,
Lindu

It's going the right way

Har varit lite smått deprimerad de senaste månaderna för att jag inte gått ner i vikt, fast än jag tänker på vad jag äter..
Men i dag fick jag upp hoppet igen! För av någon anledning bestämde jag mig för att väga mig och jag upptäckte att jag faktiskt har gått ner 2kg sen jag jobbat på Jälla ca 3 veckor! :D Så nu har jag bestämt mig att jag SKA gå ner 5kg till Falsterbo i sommar och det är ca 2.5 månader.
Så nu har ska jag börja jogga varje morgon (om jag inte jobbar) och sedan ha ett hemmatränings pass. Jag har även bestämt att halva tallriken ska vara sallad till kvällsmat. så nu jävlar ska jag bli smal! iaf lite mer vältränad och lite mindre "flubber" !!
Det känns bra nu och jag är riktigt taggad till Falsterbo i sommar, hoppas verkligen att det blir av och att vi får det minst lika roligt som förra året :)
typ supergammalbild men jag har iaf engång i tiden varit en smalis nog
för att det var en massa år sen, men lite smalare ska jag allt bli!

Love,
Lindu

Hingsvisnig på Enköpings RK


RSS 2.0