work

I helgen var jag på Jälla och jobbade.
Åkte dit redan på fredag kväll och sov på oxkällan med Lollo, bussarna går ju inte normala tider på helgen :/ ...  hur som helst så började jag jobba på Jällastallet och allt gick bra som vanligt :) på lunchen fick vi rida och hoppa lite för Mats och Liza. Jag fick rida Tanja, har knappt ridit den förut men hon var ju ganska trevlig, väldigt rolig att hoppa :) Och hon hade blivit riktigt fin när dom helklippte henne, såg ut som en riktig sporthäst :)
Eftermiddagen i stallet blev klar ganska sent eftersom när man rider för Mats brukar det av nogon andlening bli så att man rider i 2 timmar ;P.
På söndagen jobbade jag på oxkällan för Lollo var väldigt hostig så vi bytte stall. Allt gick bra på oxkällan var rätt skönt för Liza, Vera och Mats hade åkt iväg på tävlig så det var 4 hästar mindre att springa ut och in från hagen med :) På lunchen red vi också ut en sväng, jag red på begnigull <3 Eftermiddagen på oxkällan gick riktigt fort, så skönt när det inte är lerigt ute! När vi var klara i stallet så sprang jag ner till jällastallet och mötte upp Lollo sen sprang vi till bussen och precis när vi var vid Mats och Lizas hus så ser vi bussen! och ja vi missade den precis! För en gångs skull ska bussen faktiskt vara i tid! Så det var ju bara för mig och Lollo att vänta en timme på nästa buss (som för övrigt var försenad) Och som verkar bli en vana så träffade vi Flupp på bussen :) När vi kommer in till uppsala så ser jag min buss gå! wtf jag missade bussen IGEN! så då fick jag vänta en halvtimme till! fast som tur hade jag flupp att prata med en kvart :)
Jag och Calypso, Lollo och Biffen i bakrunden :)

Love,
Lindu

long time no see

Typ sämst på det här med bloggen men ska väl göra ett nytt försök..
Imorgon kommer lille Cissi hit (morfars hund) vi ska vara hundvakt i ett par dagar när dom är på kryssning :)
Love,
Lindu

RSS 2.0