ja då var det tisdag

Vaknade tidigt i morse pågrund av att mamma tjatade på att jag skulle ta hand om hunden när hon hade gått till jobbet. Gick upp åt lite frulle sen en halvlångis med Dollar. När jag kom hem satt jag vid tvn en stund och försökte komma in på Facebook men datorn var sepe! fick lite damp och sen försökte jag plugga lite matte, fick lite damp då med för miniräknaren funkade inte! då rotade jag igenom rummet efter grafritaren och sen gick det bra med matten :).
Nu har halva dagen gått och jag sitter och äter äggmackor för resten av familjen äter korv, blää! Ikväll hoppas jag också att jag och Sara är lika duktiga som igår! för vi var faktiskt ute och sprang! Duktiga flickor vi var! :D så nu ska vi väl fortsätta, hoppas, tills vi skaffar gymkort och börjar vara duktiga där.



<3


Då var det måndag igen

Idag vaknade man tidigt för att åka till Jälla :) Jobbigt att gå upp men det gick bra. väl på skolan så satt jag och sara i studion ett tag och senare träffade vi Karro Erica och Sabina i Matsalen :) inte den mumsigaste maten men helt okej :) hahaha sen gick vi ner till "gråsuggan" och jobbade lite vilket gick sådär.. fick väl inte det mesta gjort men det blev endå hyffat bra mkt gjort. Fikade och sen åkte jag och sara hem.
Nu sitter jag här med datan i knät framför tvn ;P haha hoppas väl på att jag och sara är duktiga ikväll och kanske går på en lång promenad eller springer en sväng :)

xoxo L


Nyinflyttad!

Nu har jag bytt från blogspot.com till blogg.se :) och det känns ändå ganska bra, även fast jag gillade blogspot lite men man såg ju inte hur många som kollade bloggen och så. Sen när folk är så dåliga på att kommentera också så blir man lite misstänksam att ingen läser, så nu har jag bytt hit till blogg.se så man iaf kan se ifall någon läser eller inte :).

Och så till min dag idag!
Har inte hänt någon speciellt, har sån himla träningsvärk från ridningen i går så jag har mestadels setat stilla i soffan och tjockat mig ;) men nu ska jag ut och gå med Sara så jag inte är allt för tjockis i dag ;P


Jag och Cortina :D


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan ;D

RSS 2.0