Haircut

Idag var jag och mor till frissan


Movie time

Igår kollade vi på den svenska filmen Hamilton och jag blev faktiskt positivt överraskad, eftersom jag normalt inte brukar gilla svenska filmer. Det enda dryga i filmen var att persbrandt pratade lite retard. Men annars så kan jag säga att den är nog värd att se :)
I kväll har vi kollat på den amerikanska versionen av män som hatar kvinnor( the girl with the dragon tatto) och jag blev lite besviken på den.. Det dryga med den filmen är att den utspelas i Sverige och alla pratar engelska med undantag för vissa svenska ord som "skål" och " hejhej". Dessutom får man höra telefonsvararen på svenska, fast än ingen i (filmens) Sverige pratar svenska och att de flesta namn uttalas väldigt svenskt. Fast det jag tycker var mest fucked up var att dom hade amerikanska skådespelare som hade en svensk brytning på sin engelska, why? Nej den filmen var faktiskt lite jobbig att se.

Det är inte så himla ofta jag föredrar en svensk film över en engelsktalande film, men i detta fall känns Hamilton mer amerikansk och the girl with the dragon tatto känns väldigt svensk.

Detta var allt från film analytikern linduu ;)


hästlukt vs parfymstank

Det har varit myckt gnäll om hästkläder på fb på senaste tiden och det blir jag lite less på.. Och jag säger bara så här; jag slutar ha hästkläder på bussen och sånt när alla fjortisbrudar slutar ha ett ton parfym på sig så när dom klivier in i bussen så slipper man få ett mega astma anfall även fast man inte har det minsta astma i vanliga fall! Och jag vet att folk kan vara alergiska mot pälsdjur och därför sitter jag alltid långt bak i bussen, där pälsdjur får vara. Parfym fjortisar, dom sitter nog allt var som helst utan att tänka på allergiker.. Jag åker hellre i en buss som kanske luktar lite illa än i en buss som när man andas in får man hela halsen full med parfym så man inte kan andas normalt! Det är iaf min åsikt, du får tycka som du vill.. Love, Lindu

RSS 2.0