to sad to write

Kom hem från Dal idag och blev genast lite depp!
VART FAN ÄR SNÖN?!
vill åka tillbaka till snön fyfansen vad mysigt det var.. vill åka upp igen efter nyår! 

Love,
Lindu

to tired to write seriously

Nu har jag tagit det lugnt några dagar och då har jag också inte haft ont i ryggen, på iaf 5 dagar! jippie tänkte jag men nej idag var jag ut till stallet en stund och nu har jag ont i vänstra sidan igen!
-
Jag är så himla trött på det här vädret nu! jag vill ha minusgrader och snö! jag köpte inte en dyr vinterjacka i år för att titta på den i garderoben! vill ha kallt som en riktig vinter!
-
Är också riktigt taggad för jag har hittat ett stall på Irland som jag vill åka och jobba på :) skulle vara asskoj! har mailat men än inte fått nått svar.. man kanske borde ringa men jag tycker ju det är jobbigt att prata i telefon med folk jag inte känner som pratar svenka och om dom pratar irlänska..... och min engelska är ju inte så bra. kanske borde träna lite, talk english all the time.. which i do evry time I talk to my sister. ;) haha
-
Nej blir så oseriös när  jag skriver blogginlägg så här sent (vilket jag typ alltid gör) så nu ska jag og ta och sova, sträcka ut min stackars rygg lite :)
I can't whait for the christams special!
(Sarah if you look closely at the picture you'll see that
your blue dalek i diffrent from the others, he is
running away ;D)

Love,
Lindu

9.50 PM

Kom precis in från en kvällspromenad med Sara och Sussie.
Vi gick runt stan och när vi var på väg hem började det snöa! så himla mys med snö! :D happy happu
men nu när jag slappnar av så har jag ont i min rygg, enbart på vänstra sidan! blir tokig på min rygg.. måste väl kanske göra nått åt det men vet inte hur.. någon som har något bra tips på hur man ska få bort det onda? och om man vill ha liniment på ska man ha värmande eller kylande då? någon som vet vad som är bra?

Love,
Lindu

seriehopp

Hade skrivit en hel del men det försvann så nu får ni kolla på filmen ist.
Love,
Lindu

RSS 2.0