8.33 PM

Nu har jag varit dålig på uppdatering igen!
Men har varit på så dåligt blogghurmör. hur som helst så hämtade jag mina stövlar igår, så nu håller jag på att gå in dom :) Var med Denise (som fyller 20 idag, Grattis till henne) till stallet igår och idag åkte jag till Jessie. Och jag blev så himla lycklig när jag såg henne, eller inte! hon hade ungefär 1 cm tjock torkad lera på hela frambenen och hela halsen och hela huvudet, sedan lite smått lerig över resten avkroppen där det inte satt ett täcke! Så det tog en evighet att borsta och när vi väl red ut så var hon dammig som bara den.
När vi red förbi fårhagen så var det ju livsfarligt tyckte Jessie för alla fåren stog vid foderhäcken! Så eftersom det var så läskigt så fick vi lov att gå i passage en bit ;P Hon är inte rädd för förbisvishande tåg men får vid en foderhäck! Livsfarligt!
Här är en skillad bild som jag gjort i paint för att visa hur lerig Jessie var idag!
Dessutom var hela manen full med lera, somtur var den torr!
.
Love,
Lindu

7.49 PM

Idag har alla tjatat om Kanelbullensdag.. visst det är gott med en kanelbulle men come on, en kanelbulle.  Vad dom flesta inte vet är att det faktiskt är djurensdag också! Vilket jag bryr mig mer om än en bulle. Bullen gör dig tjock ett djur gör dig lycklig. Hmm... vilket borde få mest uppmärksamhet? In my opinion: Djuren!
Jag har iaf gjort nått extra för Dollar idag och jag har inte rört en kanelbulle! :)
Mitt djur fick iaf nått extra idag :)

Love,
Lindu

RSS 2.0